Beszabadultak a szépségek a konyhába

Képek - Gasztropuccs a konyha ellen, szépségkirálynő módra

Első ízben rendezték meg Budapest szívében a Nagy Gasztro Puccs elnevezésű eseményt, ám ez alkalomból még a szépségkirálynők is fakanalat ragadtak, hogy bizonyítsák szakácstudományukat.

Gasztropuccsot hajtottak végre a szépségek képgaléria

2013.05.06 18:06ma.hu

Megnövekedett az egy főre jutó szépségkirálynők száma nemrégiben, amikor a Vörösmarty tér egyik elegáns éttermében megrendezték az első Nagy Gasztro Puccs elnevezésű rendezvényt. Az összecsapásban Szunai Linda, Konkoly Ági és Cserháti Tamara is fakanalat ragadott, az erősebb nem nevében pedig a Voice-ban országos ismertséget szerzett Gájer Bálint, valamint a Sugarloaf együttes gitárosa, Tóth Szabi szállt versenybe.

Fotó: Végvári (A galériához KATT a képre!)


A sztárokból lett szakácsok egy háromfogásos menü elkészítésében vettek részt, amelyet aztán értékeltek is: egymás alkotásait végigkóstolgatva kellett eldönteniük, ki volt a legügyesebb a konyhában. Az eredmény várakozáson felüli lett: a szépségkirálynőket például az étterem vezetése annak ellenére kész lenne alkalmazni, hogy korábban nem a főzőtudományukkal szereztek hírnevet maguknak.

A rutin azonban kétségkívül Tóth Szabinak volt a segítségére, aki nem először fogott fakanalat a kezébe kamerák előtt, de ezúttal a kóstolgatásból csak visszafogottan vette ki a részét. "Imádok főzni, meg enni is, de most egy speciális fogyókúrán vagyok, és kizárólag csirkét ehetek" - mentegetőzött. Gájer Bálint viszont végigkóstolt mindent, és annyira lenyűgözték őt a különleges ételek, hogy megfogadta, ezentúl gyakrabban tér be ide egy-egy kellemes vacsorára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.