Bizarr részletek kerülhetnek elő a Jackson-perben

Képek - A kamerák menthetik meg Jacko gyerekeit?

A bíró egyelőre nem döntötte el, beengedi-e a tévétársaságokat kamerástól a Jackson-per tárgyalására, ám az ügyvédek attól félnek, hogy ezek nélkül a néhai sztár gyermekeit kemény vallatás alá vethetik.

Michael Jackson gyermekei meghagyták a nyomukat képgaléria

2013.04.08 09:33ma.hu

Aggódnak a Jackson család jogi képviselői, hogy a most kezdődő polgári jogi perben a bíró kitilthatja a televíziótársaságok kameráit, ez esetben ugyanis a néhai popsztár három gyermeke különösen kemény kihallgatásnak nézhet elébe - állítja a Mirror című brit lap. A sajtóhírek szerint ugyanis a közvélemény folyamatos figyelme nélkül abban a polgári perben, amelyet a család indított Michael Jackson halálával összefüggésben, a vád képviselői sokkal agresszívebben faggatnák ki a három gyermeket, mint tennék azt a sajtó jelenlétében.

A pop királyának is nevezett sztár 2009. június 25-én hunyt el Propofol-túladagolás következtében, amelyet kezelőorvosa, az időközben elítélt Conrad Murray adott be neki, majd felügyelet nélkül hagyta a sztárt, majd amikor észrevette, hogy a sztár nem reagál a külső ingerekre, akkor sem értesítette azonnal a mentőket, a késedelem pedig végzetesnek bizonyult. A rendkívül erős altatószert általában műtétek során, különösen gondos ellenőrzés mellett használják.

Jackson három gyermeke a kéz- és lábnyomát adta 2012. január 26-án (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)


A család most az AEG koncertszervezőt perelte be, amely Jackson utolsó turnéját intézte, a vád szerint a cégnek tudnia kellett, hogy Michael milyen állapotban van és le kellett volna mondaniuk a fellépéseket. Véleményük szerint az ő nyomásuk vezetett ahhoz, hogy az énekes túlhajtotta magát, nappal élénkítőszerekkel maradt talpon, míg éjjel erős altatókkal tudta csak lecsillapítani a túlpörgött szervezetét.

A lapok szerint elképzelhető, hogy a tárgyalás során előkerülnek Jacko korábbi ügyei is, többek közt a gyermekmolesztálás, de a sztár bizarr szexuális szokásai és egyéb különcségei is. Épp ezért a három fiatalkorú gyermeke érdekében abban bíznak az ügyészek, hogy a tévékamerák jelenléte valamelyest védelmet nyújt az alperes védőinek túlzott agresszivitásával szemben. "Nincs kizárva, hogy gyomorforgató dolgok kerülnek elő" - mondta el egy meg nem nevezett forrás.

A per még ebben a hónapban elkezdődhet, miután az esküdtszék a múlt héten letette a hivatali fogadalmat, és várhatóan három hónap alatt pont kerül a végére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.