A popdíva sztárügyvédhez fordult

A brit trónörökös és McCartney ügyvédje segíti Madonnát

Egymásra talált a showbiz és a londoni ügyvédi ipar két legnagyobb szupersztárja: az állítólag válófélben lévő Madonna a brit trónörökös és Sir Paul McCartney egykori válóperes ügyvédjéhez fordult jogi tanácsért.

2008.06.25 19:49MTI

A londoni bulvársajtó a héten írta meg, hogy az amerikai énekesnő és brit filmrendező férje, Guy Ritchie házassága gyakorlatilag menthetetlen, és a sztárpár máris külön életet él. A szerdai Daily Mirrornak Madonna "egy barátja" felfedte: a popsztár még reménykedik abban, hogy a nézeteltérések elsimíthatók, és egyelőre nem adott be válási papírokat a bíróságra, de a házastársi viszony most már annyira megromlott, hogy megfelelő jogi tanácsadás vált szükségessé.

Madonna ehhez nem mást kért fel, mint Fiona Shackletont, a londoni válóperes ügyvédi szakma legfénylőbb csillagát, aki mások mellett Károly trónörököst is képviselte a Diana hercegnővel vívott válási csatában, legutóbb pedig Sir Paul McCartneyt szabadította meg feleségétől a vártnál jóval olcsóbban. Madonna figyelmét állítólag ez utóbbi siker ragadta meg. Sir Paul exneje, Heather Mills hírek szerint eredetileg 125 millió fontot követelt a Beatles volt basszusgitárosának hivatalosan 400 millió fontra (120 milliárd forintra) becsült vagyonából, ám Shackleton hathatós közreműködése révén Sir Paul végül 24,3 millió font kifizetési kötelezettséggel megúszta a viharos véget ért házasság felbontását. A sztárügyvéd mindkét féltől megkapta méltó jutalmát: a tavasszal lezajlott válóper utolsó tárgyalási napján Heather egy pohár vízzel nyakon öntötte, McCartneytól viszont állítólag egymillió fontot kasszírozhatott - óránként 500 fontos munkadíján felül. A 49 éves Madonna és tíz évvel fiatalabb férje a Mirror szerint a 2000-ben lezajlott esküvő előtt nem kötött külön házassági szerződést, ám a filmrendező környezete állítja, hogy Ritchie-t nem érdekli felesége vagyona.

A The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia felső ezréről minden évben kiadott lista idei összeállítása a házaspár közös vagyonát 300 millió fontra becsülte. A Mirror szerdán idézett forrása szerint mindazonáltal még az sem biztos, hogy minden remény elveszett a frigy megmentésére. Jóllehet Madonna és Ritchie egy ideje külön szobában, sőt külön emeleten is lakik a 6 millió fontos londoni rezidencián, "ezekkel sosem tudhatja az ember ... lehet, hogy Madonna csak próbára akarja tenni Ritchie-t, és megpróbálja életre pofozni a házasságot" - fogalmazott az egyik bennfentes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.