A sztár nem akarta nagydobra verni

Queen Latifah elveszi leszbikus szerelmét?

Már néhány hónappal ezelőtt is felröppent a hír, hogy Queen Latifah és szerelme, Jeanette Jenkins szorosabbra szeretné fűzni kapcsolatát...

2008.06.08 15:28rtlbulvar.hu - Fotó: hollywoodgrind.com

Úgy hírlik, a leszbikus sztár még idén örök hűséget fogad szerelmének, Jeanette-nek.

Már néhány hónappal ezelőtt is felröppent a hír, hogy Queen Latifah és szerelme, Jeanette Jenkins szorosabbra szeretné fűzni kapcsolatát, akkor azonban határozottan cáfolták az értesüléseket. Most ismét arról pletykálnak, hogy a leszbikus pár házasságkötésre készül.

Jeanette és Queen Latifah

A hírt egy családtag osztotta meg a National Enquirer magazinnal. A szerelmesek állítólag már meg is állapodtak a nagy nap pontos dátumában.

- Queen nagyon elfoglalt, és mostanában kizárólag a karrierjére koncentrált. Azt szeretné, ha a nagy hajtás után, a mézesheteken végre kipihenhetné magát. Ezért vártak ennyit a házassággal - magyarázta a hozzátartozó.

Queen és Jeanette azért titkolta eddig a lagzit, mert nem szeretnék, ha az újságok kizárólag azzal foglalkoznának, hogy leszbikusok. A pár ezért azt tervezi, hogy a ceremónián kizárólag a szűk család és a barátok fognak részt venni.

- Mindketten nagyon titkolóznak a közelgő esküvővel kapcsolatban, amin kizárólag a család fog részt venni - erősítette meg a hírt a forrás.

- Queennek fontos a karrierje. Ugyanakkor tudja, hogy az emberek egy része rossz szemmel nézi az azonos nemű partnerrel való kapcsolatát, ezért inkább hallgat - tette hozzá a bennfentes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.