Joan Riverset a határőrök kapták el

Elfogták: illegális bevándorlónak nézték az amerikai sztárkomikust

Négy határőr csapott le az amerikai humorista csillagra, Joan Riversre, amikor ő egy halászhajóról szállt partra egy talkshow forgatása után. A sztárt illegális bevándorlónak nézték.

2012.11.16 16:29ma.hu

Egy felfújható gumicsónakkal csaptak le Anglia partjainál a határőrök egy halászhajóra, amelyen épp az Amerika-szerte ismert és népszerű komika, Joan Rivers és csapata forgatott. Perceken keresztül faggatták nemcsak a sztárkomikust, de annak lányát, valamint a stáb tagjait is, mire rájöttek, hogy nem illegális bevándorlókat csíptek fülön - számolt be a The Daily Mirror című brit napilap.

A határőrök mentségére szolgál, hogy nem sokkal korábban figyelmeztetést kaptak, miszerint egy gyanús és hírhedt embercsempész csoport érkezése várható. A 79 évesen is ragyogó kinézetű sztár ugyanakkor most sem veszítette el a humorérzékét, sőt, kifejezetten élvezte a helyzetet. "Noha ártatlan vagyok, mégis nagyon sajnálom, hogy végül nem tartóztattak le minket. Imádom az angol pasikat és ők nagyon aranyosak voltak!" - mondta.

A sztár egyébként épp egy talkshow-t forgatott a halászhajón lányával, Melissával közös műsoruk részeként Kent közelében, ahol a járőrök megkapták a fülest egy ugyancsak halászhajóval csempészett bevándorló-csapatról. Az eset egyébként még a múlt hónapban történt, de a csillag csak most mesélt a viccesen véget ért kalandjáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.