Világpremierre készül a Rolling Stones!

Mick Jagger a magyar rádiókban is lövöldözni kezd

Exkluzív világpremier a legklasszabb hazai rádióban! A Rolling Stones új dala, a One More Shot november 8-án, csütörtökön 10.45-kor garantáltan felrázza a közönséget!

2012.11.07 16:29ma.hu

A két élő rocklegenda, Mick Jagger és Keith Richards iskolatársak voltak, de egy ideig nem tartották a kapcsolatot, a véletlen 1960-ban hozta őket újra össze a dartford-i vasútállomáson… valahol ott született meg a világ legjobb rock and roll-együttese, a Rolling Stones. A hamarosan megjelenő Grrr! című albumon az azóta eltelt ötven év krónikája hallható.

A világslágerek mellett eddig sosem hallott új szerzemények is felcsendülnek a friss lemezen. Az ezen található One More Shot című új dal a világon mindenütt november 8-án, csütörtökön debütál, magyar idő szerint délelőtt 10:45-kor, hazánkban kizárólag a Class FM műsorán.

Abaházi Csaba maga is rajong a zenekarért, ezért óriási megtiszteltetésnek érzi, hogy ő konferálhatja be először a legendás banda újdonságát.


Viszonylag későn ismerkedtem meg komolyabban a Rolling Stones munkásságával, de azóta folyamatosan próbálom bepótolni a lemaradásomat. Rengeteg könyvet olvastam róluk, életrajzi írásokat is. Keith Richards-ot különösen csodálom, hihetetlen nagy zenésznek tartom, de persze az egész csapat fantasztikus. Alig várom, hogy hallhassam az új dalt!” - mondta a műsorvezető.

A Grrr! november 12-én jelenik meg, olyan világslágerekkel, mint az (I Can't Get No) Satisfaction, a Honky Tonk Women, a Brown Sugar, a Tumbling Dice, a Miss You vagy a Start Me Up.

Rolling Stones One More Shot exkluzív dalpremier – csak a Class FM-en!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.