Pucér képek voltak a tinisztár laptopján

Képek - Meztelenül lopták el Justin Biebert

Ellopták Justin Bieber laptopját és fényképezőgépét egy koncert után, néhány órával később pedig meztelen képek terjedtek el az interneten, amely nagy valószínűséggel a tinisztárt ábrázolja.

Képekben a tinibálvány, Justin Bieber képgaléria

2012.10.12 08:29ma.hu

Szorult helyzetbe került Justin Bieber a szerda esti koncertje után, amelyet a Washington állambeli Tacomában adott. Nem elég, hogy egy tolvaj meglovasította a laptopját és a fényképezőgépét, tetejébe néhány órával később olyan képek jelentek meg az interneten, amelyek nagy valószínűséggel a tinisztárt ábrázolják - csakhogy ezúttal teljesen pucéran!

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A képek valódiságához persze férhet némi kétség, mivel azokon épp a meztelen illető feje nem látszik, ám közismert a rajongók körében, hogy Bieber bal csípőjén van egy madár formájú tetoválás, és a meztelen képeken ez igen árulkodó jelnek tűnik. Ráadásul Bieber maga is azt írta a Twitterre nem sokkal az eset után, hogy mekkora kibabrálás az emberrel, hogy meglopják, aztán még a privát szféráját sem tartják tiszteletben.

"Tegnap a show alatt elloptak néhány dolgot tőlem és Josh-tól, a turnémenedzseremtől. Ez állati nagy szívás. Az embereknek tisztelniük kellene mások tulajdonát!" - háborgott. "Egy csomó személyes dolgom volt a számítógépemen és a fényképezőgépemen, és ez zavar a legjobban!" - tette hozzá. Azt egyelőre nem tudni, hogy mást is elvittek-e a sztár öltözőjéből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.