Katherine visszakapta a gyámságot

Újra nevelheti Jackson-nagyi a gyerekeket, de már nem egyedül

Az illetékes bíró csütörtökön helyreállította a nagymama, Katherine Jackson gyámsági jogait Michael Jackson gyermekei felett, és egyúttal jóváhagyta azt a tervet is, hogy az unokatestvérük, T. J. Jackson a társgyámjuk lehessen.

2012.08.03 16:29MTI

Az ítélet nyolc nappal az után született, hogy ugyanez a Los Angeles-i bíróság felfüggesztette Katherine Jackson gyámsági jogait, miután a három, felügyeletére bízott gyerek tíz napon át nem tudott vele szót váltani.

A Prince, Paris és Blanket feletti gyámságról hozott ítéletbe Diana Ross is beleegyezett, akit a "pop királya" a végrendeletében pótgyámként nevezett meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.