Még egy palacsinta rendhagyó módon
Hogy akik hagyományosan nem eszik, is szerethessék...
A közkedvelt palacsinta egészségesebb elkészítése nemcsak egyféle módon lehetséges - hogy tegyük ehetővé mindenki számára?
2012.06.11 06:29ma.huAz egészségesebb palacsinta elkészítéséről már olvashattunk, létezik azonban ennek a finomságnak még egy különleges változata.

Hozzávalók:
- 1 csomag teljes kiőrlésű búzaliszt
- 1 csomag BL 80-as kenyérliszt
- tengeri só
A hozzávalókat vízzel turmixoljuk össze és serpenyőben palacsintát sütünk belőle.
Töltelék:
- 1/3 csomag mák
- 2/3 csomag mazsola
- 1 csomag reszelt alma
- 1/4 teáskanál só
- 1 teáskanál vaníliaőrlemény
- 1 teáskanál narancs vagy citrom héja
Az első négy hozzávalót összefőzzük, ha kell, kis vizet öntünk hozzá. Beletesszük a vaníliát, a narancshéjat, összekeverjük és megtöltjük a palacsintákat.
Kapcsolódó írások:
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
ma.hu legfrissebb hírei:
- 16:15 Hőség - Péntek éjfélig meghosszabbítják a harmadfokú hőségriasztást
- 8:53 Axiom-4 - Kapu Tibor elindult a Nemzetközi Űrállomásra
- 10:52 Hőség - Magas középhőmérsékletre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat szerdán és csütörtökön
- 8:44 A Baleár-szigetek partjainál kezüknél és lábuknál összekötözött holttesteket találtak
- 6:03 Halhatatlanság és emberi szuperképességek 2030-ra? A tudomány már dolgozik rajta!
- 20:58 WikiLeaks - Hollywood évtizedek óta háborús narratívát épít Irán ellen
- 16:46 Amerikai bombázás Irán ellen - titkos művelet, megtévesztés és totális meglepetés
top fórum témák:
- Tanár Úr gyere, mindjárt lesz Lillád!2022.05.10 21:11
- AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ2022.05.10 21:07
- JólVanna2022.05.10 20:31
- Porvihar2022.03.29 16:11
- Mit szólsz? Ide minden baromságot...2022.03.29 16:06