Sminkmester csatlakozott a négy dögös nőhöz

Képek - A legszebb modellek segítenek a lányoknak szépülni

Magyarország négy legismertebb és legsikeresebb lánya, Debreczeni Zita, Zimány Linda, Dukai Regina, Szabó Zsófi és Dominique Roberts sminkmester egy közös vállalkozásba kezdett: céljuk, hogy segítsenek hétköznapi lányoknak és fiúknak kihozni magukból a maximumot.

Szépülj te is a legszebb modellekkel! képgaléria

2012.04.20 14:29Sunhill Media

A Beauty Makeover Look célja, hogy egy hétvége alatt átlagos, félénk lányokból és fiúkból magabiztos, jó fellépésű, megszépült embereket varázsoljanak. A Szépségnapokon smink-, haj-, és styling tanácsokat és oktatást kapnak majd a jelentkezők egy szakemberekből álló teamtől. Minden hétvégén saját kedvenc hírességük is végigkíséri őket az átváltozás útján, mely végén minden alkalommal Debreczeni Zita egy profi fotózáson örökíti meg a résztvevőket.

Jó hír a teltebb hölgyeknek, hogy ha szeretnék kipróbálni magukat a modellszakmában, ebben is a segítségükre lehet a team. A Plus Size Model Agency Budapest a profi átváltoztató csapat segítségével lehetőséget nyújt a molettebb hölgyeknek is befutni a modellszakmában.

Szabó Zsófi: „Mindig is fontos volt számomra az egészséges élet és a sport. Odafigyelek arra, hogy a munkám mellett mindig legyen idő magamra. Az elmúlt évek alatt a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogyan tudom a legtöbbet kihozni magamból. A legfontosabb az, hogy életmódváltásra, mozgásra, pozitív gondolkodásra sarkalljam a fiatalokat, ezért is vállaltam boldogan a felkérést.

Természetesen a színészmesterség kulisszatitkaiba is beavatom majd a jelentkezőket, hiszen a Jóban Rosszban Betty-jeként és színházi szerepekben is tapasztalatot szereztem.


Dukai Regina: „Rengeteg levél érkezik hozzánk mindennap, amelyben a tanácsainkat kérik. Szeretnénk, ha a rajongóink a személyes közreműködésünkkel a legtöbbet hoznák ki magukból és megújult, boldog emberként távoznának a szépítő hétvégéről.

Zimány Linda: „Kilenc éve dolgozom modellként, így ismerem a szakma minden trükkjét és buktatóját. Jó lett volna, ha annak idején, mikor elkezdtem a pályát, én is találtam volna segítséget. Minden olyan lánynak és fiúnak szeretnék tanácsokat adni, akik a modellkedésre adják a fejüket. Persze szívesen segítek olyanoknak is, akik csak szeretnék magukat jól érezni a bőrükben.

Debreczeni Zita: „Fiús lányként nőttem fel és ezen csapat tagjai segítettek nekem abban, hogy megtaláljam a nőiességemet. Ma már a szépítő teammel közösen szeretnék tanácsokat adni önbizalomhiányos fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, hogy hogyan hozzák ki magukból a legtöbbet. Remélem, a hétvége befejezéseként készült portfólió képek sokaknak nagy segítségükre lesznek és valóban új emberként, magabiztosan távoznak tőlünk.

Dominique Roberts: „A hétvégénk célja, hogy ne csak két napra érezzék szépnek magukat a hozzánk jelentkezők, hanem megtanítsuk nekik az összes praktikát. Fontosnak tartom, hogy itt oktatást is tartunk, amit a mindennapokban tudnak majd használni. Sminkesként tudom, hogy egy szép sminkkel mennyivel jobban érzik magukat a nők és akár egész nap ragyognak tőle. Ez a legfontosabb számunkra, hogy boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tegyük az embereket.

A sajtótájékoztatón három fiatal átváltozásának lehettek tanúi a sajtó képviselői. Erika, Patrícia és Roland segítségével röviden megmutatták, hogy milyen fantasztikus változáson mennek majd keresztül a Beauty Makeover Look kezdeményezésre jelentkezők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.