Nemcsak finom, jót is tesz a halfilé roston
Egyen egészséget: sütve, zöldségekkel!
Fagyasztott tonhallal, zöldségekkel, olívaolajjal és citromlével készül a halfilé roston - könnyű, gyors és remek ízzel csábító étel!
2012.02.23 06:29ma.huÉrdemes megkóstolni a halfilét roston - a hal egészséges, és sokféleképpen elkészíthető, ízletes sült válik belőle.

Hozzávalók:
- 4 szelet fagyasztott tonhal
- 1 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 kis vöröshagyma
- 2 paradicsom
- 1 csokor petrezselyem
- só
- Grill fűszerkeverék
A halat felengedjük, megsózzuk, majd alufólialapokra fektetjük. Mindegyik szeletre hagyma- és paradicsomkarikákat fektetünk, citromlével és olajjal meglocsoljuk, az ételízesítővel és petrezselyemmel megszórjuk.
A fólia szélét összenyomjuk és a csomagokat forró grillen 10-15 percig sütjük. Az egyik csomagot kibontva villával ellenőrizzük, hogy átsült-e.
A citromlevet 2 evőkanál fehérborral is helyettesíthetjük.
Kapcsolódó írások:
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
ma.hu legfrissebb hírei:
- 10:09 Repülő zuhant lakóházakra Kaliforniában - a pilóta életét vesztette
- 8:15 Fizikusok fejtették meg a rózsaszirom ikonikus formájának titkát
- 6:45 Itt a csontgyűjtő hernyó - falánk kis lény a rémálmokból
- 22:05 El Cono - rejtélyes piramis az Amazonas mélyén
- 20:04 Kós Hubert simán nyert 200 méter háton Floridában
- 18:02 Trump pápaként? - AI-generált képpel és kijelentéseivel kavart vihart az amerikai elnök
- 16:01 Pápaválasztás - Már elkészült az új pápa ruhája, három különböző méretben
top fórum témák:
- Tanár Úr gyere, mindjárt lesz Lillád!2022.05.10 21:11
- AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ2022.05.10 21:07
- JólVanna2022.05.10 20:31
- Porvihar2022.03.29 16:11
- Mit szólsz? Ide minden baromságot...2022.03.29 16:06