Carrey és McGregor románca

Jim Carey és Ewan McGregor nyíltan ünnepelte bimbózó szerelmét

Az igazán jó színészek nemcsak a forgatáson szembesülnek először karakterükkel, hanem már hónapokkal azelőtt rákészülnek. Ewan McGregor és Jim Carrey is csak nyáron kezdik közös filmjük felvételeit, ám már most szerepük szerint élnek.

2008.04.26 15:49netbulvar.hu

Ami ezúttal kicsit furcsa, hiszen meleg szerelmespárt játszanak. Rengeteg időt töltenek együtt, hogy egymásra hangolódjanak. Sőt, a jobb alakítás kedvéért még egy saját nemükhöz vonzódó férfiaknak fenntartott bárba is ellátogattak. A klubban igyekeztek beleolvadni a közegbe, olyannyira, hogy sokan tényleg egy párnak nézték őket. A két színész látványosan flörtölt egymással, egész este viccelődtek, roptak egy kicsit, és néha még a másik poharába is beleittak.

A nagy összemelegedés nem véletlen, hisz a készülő moziban olyan cellatársakat alakítanak, akik egymásba szeretnek. Miután Ewan karakterét szabadlábra helyezik, Jim a szökést kezdi el tervezgetni, hogy újra egymáséi legyenek. Nem ez lesz az első alkalom, hogy az egykori Jedi mester melegebb tájakra evez.

A Velvet Goldmine-ban egy biszexuális művészt formált meg McGregor, és egy emlékezetes ágyjelenetet is véghezvitt a jelenlegi Batmannel, Christian Bale-lel. De ahogy azt a filmet, a mostanit sem fogja büszkén mutogatni két lányának, akik még azt sem szeretik, hogy apjuk színész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.