Szíven szúrta az operarendezőt az asszony

Életveszélyben a sztártenor fia: felesége késelte meg

Életveszélyesen megkéselte saját felesége Claudio Del Monaco operarendezőt az év végi üdülés alatt, vélhetően egy házastársi vita hevében. Az operaénekesnő csak pár napja ment feleségül Del Monacóhoz.

2011.12.29 12:34ma.hu / MTI

Alig pár napja kötöttek házasodtak össze, de az első családi perpatvar máris tragédiával végződött: életveszélyes állapotban szállították kórházba Claudio Del Monaco operarendezőt, a néhai olasz sztártenor, Mario Del Monaco fiát.

Felesége, egy olasz operaénekesnő a jelentések szerint vélhetően egy elfajult házastársi perpatvar során szúrta kétszer is szívtájékon a Szerb Nemzeti Színház 64 éves művészeti igazgatóját, akire az utcán figyelt fel egy trafikos. A híresség erősen vérzett.

A pár épp az olaszországi Jesolóban töltötte az ünnepeket, amikor a baj megtörtént, az áldozat kórházba szállítása után a rendőrség a házkutatás során hatalmas vérfoltokat fedezett fel. Az egyébként Belgrádban élő házaspár női tagját az olasz rendőrség vette őrizetbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.