A legmutatósabb takarékos lámpák

Képek - Ami LEDér és hangulatos a szobában!

Nem cikornyás külsejükről ismertek, ám akár régimódi stílusban is kaphatók - a LED lámpák nemcsak modernek, de takarékosak is. Íme néhány mutatós változat.

Otthon - Lámpák: ami LEDér és hangulatos a szobában! képgaléria

2011.12.20 15:55ma.hu - Fotó: schoener-wohnen.de

Napjainkban egyre népszerűbbek a tökéletes erősségű fényt biztosító, de kevés fogyasztással bíró lámpák, a LEDek.

Többnyire a modern háztartások használják őket,
letisztult formáik, minimalista stílusuk miatt.

A lámpákért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

De természetesen a széles választékban ma már megtalálhatók a régiesített külsejű darabok is, ahogyan a futurisztikus lámpák is.

A fémes változatok a fabútorokhoz is remekül illenek, akár normál lámpa formában, akár különleges alakban.

A plafonon diszkréten elférnek négyzetes formában, több, apró fényforrással - de az íróasztalon talpas és gömb alakban is nagyon mutatósak.

Hangulatos fényt ad a fatalppal készülő, lampionszerű búrát viselő LED lámpa, melynek a modern és a konzervatív stílusban berendezett lakások lakói is egyformán örülnek.

Igazi látványosság az óriási, dohányzóasztal fölött lógó gömbökbe rejtett takarékos fényforrás, elsősorban sötét textilbútorok mellett mutat jól.

A lámpák természetesen kültéri formában is kaphatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.