Az Alkonyat hősnője semmibe veszi az ízlést

Kristen Stewart ruhája alól kínos dolog villant ki!

Kristen Stewart egyik pillanatban még irigylésre méltó szépség volt, a másikban pedig egy lány, aki enyhe stíluszavarban szenved: meghökkentő dolog villant ki a ruhája alól.

2011.11.18 14:29ma.hu

Kristen Stewart-ot aztán nem túlzottan érdekli, észreveszik-e a stílusbakiját. Az Alkonyat-filmek népszerű hősnője szereplőtársai körében jelent meg a sikeres film legújabb részének angliai premierjén.

A 21 esztendős Kristen egy csodálatos, személyiségéhez remekül illeszkedő Roberto Cavalli-ruhakölteményt viselt, fekete színben.

A protokollfotókon jól látszik, hogy akkor még a hozzáillő magassarkúban pózolt Robert Pattinson és Taylor Lautner oldalán.

Ám amint egy kicsit lazábban vehette a dolgot, és autogrammot indult osztani, a gyönyörű ruha alól egyszercsak egy, felszisszenésre okot adó dolog villant ki: egy pár edzőcipő!

Természetesen érthető, hogy a színésznő nem akarta a kényelmetlen körömcipőben végigállni a rendezvényt, de ennyire nyilvánvaló bakit ejteni mégiscsak furcsa dolog.

Különösen attól a lánytól, akit immár évek óta példaképnek tekintenek az Alkonyat-rajongó fiatalok...

A népszerű vámpírsorozat legújabb részét egyébként hazánkban is a napokban kezdik vetíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.