Csak 12 órát volt szabadlábon

Lindsay-papát alig engedték el, újra börtönbe csukták

Óvadék ellenében szabadon engedték a családon belüli erőszakkal vádolt Michael Lohant, de 12 órával később már újra rács mögött csücsült, mert a távoltartási határozat ellenére megpróbált volt barátnője közelébe férkőzni.

2011.10.27 15:29ma.hu

12 órával azután, hogy óvadék ellenében szabadon engedték Michael Lohant, máris újra kattant mögötte a rácsos ajtó, mert megpróbált a volt barátnője közelébe férkőzni, annak ellenére, hogy érvényben van a távoltartási végzés vele szemben.

Az újabb letartóztatást barátnője hívása indokolta, mely szerint Lohan telefonon próbálja vele felvenni a kapcsolatot és nem hajlandó békén hagyni. A híres színésznő, Lindsay Lohan apját kedden tartóztatták le, amikor felment volt barátnője lakására és ott orális szexre akarta kényszeríteni Kate Majort, amikor pedig barátnője ezt visszautasította, dulakodni kezdtek.

A rendőrök előzetes letartóztatásba helyezték az 51 éves férfit, aki ellen egy korábbi hasonló eset miatt rendeltek el távoltartási végzést - ez egyébként november 15-ig van érvényben.

A kihallgatás után nem sokkal a bíróság egy borsosabb óvadék ellenében végül szabadlábra helyezte az agresszív férfit, de helyi idő szerint szerda hajnalban Kate ismét azzal hívta a rendőrséget, hogy Michael állandóan hívogatja, szeretne vele kapcsolatba lépni.

A sajtóhírek szerint nem sokkal ez a segélyhívás után a férfi megjelent Kate lakásában, majd amikor percekkel később a rendőrök is beállítottak, Lohan úgy próbált meg elmenekülni, hogy kiugrott a 4. emeleti lakás erkélyéről az alatta lévő erkélyre - de elvétette és végül egy fára zuhant. A rendőrök leszedték őt az ágak közül, ami ellen Lohan nem is tanúsított ellenállást, megadóan tűrte, hogy újra börtönbe csukják.

Arról egyelőre nincs hír, hogy ezúttal számíthat-e óvadékra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.