Vendéget is várhatunk vele!
Nem diétás, de ínyenc a kolbászos sajtos tekercs...
Vendégvárónak kiváló az ínyenc sajttekercs: sós finomság, amelyet azonban leves mellett, főételként is fogyaszthatunk.
2011.10.26 06:29ma.huEz aztán a gazdag tekercs, minden kolbász-, sonka- és sajtimádó kedvence, ráadásul vendégvárónak is nagyon jó ötlet lehet.

Hogyan is készül?
Nyolc db háromszögletű kolbászos sajtot 5 dkg vajjal, 1 kiskanál csípős pirosarany krémmel és egy gerezd fokhagymával, 5 dkg apróra vágott gyulai kolbásszal keverünk össze.
Alufóliára 8 szelet gépsonkát fektetünk, majd mögé 8 nagy, vékony szelet trappista sajtot. A sonkára a kolbászos sajtkrémet, a sajtra a juhtúrós keveréket simítjuk.
Szorosan föltekerjük, így a sonkás rész a tekercs közepére kerül. Hűtőszekrényben dermesztjük, forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.
Kapcsolódó írások:
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
ma.hu legfrissebb hírei:
- 6:45 Itt a csontgyűjtő hernyó - falánk kis lény a rémálmokból
- 22:05 El Cono - rejtélyes piramis az Amazonas mélyén
- 20:04 Kós Hubert simán nyert 200 méter háton Floridában
- 18:02 Trump pápaként? - AI-generált képpel és kijelentéseivel kavart vihart az amerikai elnök
- 16:01 Pápaválasztás - Már elkészült az új pápa ruhája, három különböző méretben
- 14:59 Az Egyesült Államok törölte Romániát a vízummentességi programból
- 12:58 Több száz fiatal csapott össze egy hollandiai üdülőhelyen
top fórum témák:
- Tanár Úr gyere, mindjárt lesz Lillád!2022.05.10 21:11
- AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ2022.05.10 21:07
- JólVanna2022.05.10 20:31
- Porvihar2022.03.29 16:11
- Mit szólsz? Ide minden baromságot...2022.03.29 16:06