Egy filmszerep kedvéért vetkőzött a színésznő

Marion Cotillard ledobta a melltartót

Kicsit furcsa Marion Cotillard viselkedése, aki a kamera előtt nem csinált gondot abból, hogy melltartó nélkül jelenik meg, de amint leállt a gépezet, máris átváltott szégyenlősbe.

2011.10.13 18:29ma.hu

Megszabadult a melltartójától Marion Cotillard, akit a magyar nézők leginkább a Taxi-filmekből ismerhetnek, bár a világhírt a 2006-ban játszott Edith Piaf életéről szóló film címszerepe hozta meg számára.

Noha eddigi pályafutása során is előfordult már, hogy kivillant a cici, például épp a már emlegetett Taxiban, a mostanihoz hasonló szinten még sosem tárulkozott ki. Legújabb filmjében, a Rust and Bone című novellagyűjteményből készülő műben viszont teljesen felfedi eddig rejtett bájait.

Csak az a különös, hogy miközben a kamera vette a jeleneteket - amit aztán emberek milliói fognak megnézni világszerte, kevésbé volt szégyenlős, mint akkor, amikor az operatőr befejezte munkáját. Akkor Cotillard azonnal mindkét kezével takargatni kezdte magát és alig tudta, hogy bújjon a pólójába anélkül, hogy valaki meglátná csupasz melleit.

Hogy is van ez?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.