Fenyegető e-mailek és videók

Marion Cotillard zaklatásával vádolnak egy New York-i nőt

Marion Cotillard zaklatásával vádolnak az amerikai hatóságok egy New York-i nőt, aki fenyegető e-maileket és videókat tett fel az Oscar-díjas francia színésznő rajongói honlapjára.

2011.08.07 14:54MTI

Teresa Yuan az FBI nyomozói szerint számos fenyegető hangú üzenetet címzett a színésznőnek az utóbbi hónapokban - az egyikben közölte, hogy orosz rulettet akar játszani vele.

A nőnek "államhatáron túlnyúló zaklatás" vádjával kell szembenéznie a bíróságon.

Az FBI-t Cotillard rajongói honlapjának kezelője kereste meg áprilisban a Yuan által küldött e-mailek és videók miatt. A bírósági dokumentumok szerint az üzenetek hangja egyre fenyegetőbb lett, és Cotillard családja úgy érezte, nincs biztonságban.

Előfordult, hogy Yuan több mint száz szöveges és videoüzenetet küldött egy nap a honlapra. A 36 éves színésznő a Piaf című film címszerepének alakításáért kapott Golden Globe-, Bafta- és Oscar-díjat 2008-ban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.