Elő a szép lábakkal!

Képek - Kilóg a nőláb: izgató divat következik

A divattervezők már a jövő év elejére készítik legújabb kreációikat: úgy tűnik, tavaszra a "kilógó nőláb" lesz a menő. Ideje felturbózni a virgácsokat!

Divat - Kilóg a nőláb: izgató divat következik képgaléria

2011.10.03 11:30ma.hu

Noha a lábra simuló leggings-eknek már eddig is divatja volt, ezt a vonalat követi a jövő év elején nagy népszerűségre számító, fényes cicanadrágok divatja is.

Képekért KATT ide! - Fotó: GoRunway.com/style.com

Újdonság, hogy elegáns ing, sőt felöltő is dukál hozzájuk.

A kifutókon már javában viselték a hölgyek ezeket a csinos, feneket és combokat is megmutató, izgalmas darabokat - ahogyan az a Givenchy bemutatóján is szembetűnő.

A nőcis, szexis rövid ruhák stílusa sem sokat takargat a férfiszemek elől: sok bennük a fényes, szemet gyönyörködtető anyag, de az talán még gyönyörködtetőbb, hogy az áttetsző részekből sincs hiány.

A formás női lábak nagy szerepet kapnak a 2012-es tavaszi kollekciókban, úgyhogy ideje elkezdeni még csinosabbá tenni őket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.