Csúnyán megbukott az új dal

Nem tetszik Kylie Minogue az amerikai közönségnek

Kylie Minogue hiába rukkolt elő új nagylemezzel, az album csak Európában sikeres. Az énekesnő csak 5,500 darabot adott el, ami magyar viszonylatban is kevés, nemhogy az Egyesült Államokban, ráadásul a Billboard listán is csak a 139. helyig tudott felkúszni a lemez húzó dala.

Fotók a rákból felgyógyult énekesnőről képgaléria

2008.04.11 17:58ma.hu

Kylie nagyon csalódott volt, amikor megtudta: még a top 100 -ba sem jutott be, legújabb dala az Egyesült Államokban. A 39 éves popcsillag hatalmas sikert arat a világ legtöbb országában, ám az amerikaiak nem vevők erre a zenei stílusra, pedig az énekesnő mindent megtett lemeze sikeréért. 

Egy népszerű show műsorban is beszélt a rák elleni hatalmas küzdelméről, de így sem tudta elnyerni az amerikaiak szeretetét. 

- Ez egy közismerten nehéz piac. Nagyon ritka az olyan termék, ami itt sikeres - mondta csalódva az ausztrál csillag, de talán vigaszt nyújthat számára az a tény, hogy nem ő az egyetlen, akinek nem sikerült betörnie a tengerentúlra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.