Csoda, hogy megúszta az ausztrál sztár

Félrekezelték Kylie Minogue-ot

Először félrediagnosztizálták Kylie Minogue mellrákját - mondta az énekesnő egy amerikai tévé-show-ban.

Kylie Minogue: Spinning Around az asztal tetején! képgaléria

2008.04.10 07:00netbulvar.hu

A 39 éves énekesnő 2005-ben jelentette be, hogy daganatos betegségben szenved.

- Azért mert valaki fehér köpenyt visel és nagy orvosi eszközöket használ, nem biztos, hogy igaza van
- nyilatkozta az ausztrál sztár az Ellen DeGeneres beszélgetős show-ban.

Hozzátette: az első orvos, akihez ment azt állította, hogy tökéletesen egészséges, ezért nem aggódott és folytatta turnéját, amelyet később a betegség miatt félbeszakított.

- Nem azért mondom, hogy megijesszem az embereket, ez csak egy tény - mondta a sztár, majd azt tanácsolta a nőknek, hogy ha kétségeik vannak, menjenek el egy másik orvoshoz is - magyarázta Kylie.

Az énekesbő  egyébként azt nyilatkozta tavaly, hogy a mellrák miatt érzett dühe erőt adott neki és segített abban, hogy elkészítse új X című albumát. Az ausztrál csillag egyébként május 15-én Budapesten koncertezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.