Ragyog a boldogságtól a meleg páros

Elton John, a büszke sztár: Apu és Papa vakációzni vitte Zacharyt

Újabb képekben gyönyörködhetnek Elton John rajongói: a híres zenész és párja ismét gyermekével együtt tűnt fel, ezúttal Saint Tropez-ban. A homoszexuális pár ragyog a boldogságtól.

2011.08.08 06:29ma.hu

Lassan nyolc hónapos kisfiukkal, Zachary-val és jó barátjukkal, a szintén apuka Neil Patrick Harris-szel lazítottak a dél-franciaországi tengerparton, Saint Tropez-ben.

A 65 esztendős zenész zseni és párja 2010 decemberében lettek szülők - évek óta éltek már együtt, amikor eldöntötték, mégis jó lenne, ha a tehetséges Elton John génjeit továbbörökítenék, és lenne egy gyermekük.

Béranya hordta ki és hozta világra a tündéri babát, Zachary-t. Nemrég derült ki, hogy Elton John és David Furnish - előbbit Daddy-nek (apu), utóbbit Papának szólítja a kisfiú - valójában nem is tudják pontosan, kinek a hímivarsejtje termékenyítette meg a petesejtet a mesterséges megtermékenyítés során, tehát ki a biológiai apukája a gyermeknek.

Mint mondták, majd kíváncsiak lesznek rá, de nem is igazán fontos. Annyi bizonyos, hogy nagyon boldognak tűnnek a kisfiukkal. Korábban is jókedvű volt együtt a meleg sztárpár, de amióta Zachary velük van, állandóan mosolyognak.

Tudjon meg több hírt Elton Johnról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.