Eva Longoria is jelen volt a családi partin

Strandolni vitte fél éves kisfiát Penélope Cruz

Nagy családi babalátogatásra kerített sort Eva Longoria és szerelme, aki nem más, mint Penélope Cruz testvére: a híres páros az ugyancsak híres kismamával és kispapával még a strandra is elsétáltak.

2011.08.04 12:29ma.hu

Penélope Cruz annak ellenére, hogy már januárban megszületett a kisfia, eddig nem sűrűn vitte emberek közé, alig-alig lehet róla elcsípni egy képet. Most azonban kivételt tett, amit remélünk, hogy egyre gyakrabban fog megismételni: egy családi látogatás örömére a kis Leót is magával vitte a közeli strandra, ahová sétálni indult harmadmagával.

A spanyol származású színésznőt és férjét, Javier Bardemet otthonában látogatta meg Eduardo Cruz és kedvese, Eva Longoria - utóbbi a válása után sokáig maga alatt volt, de amióta megismerkedett kolléganője testvérével, szinte rá sem lehet ismerni, úgy kivirult.

Eduardo most először vitte Evát Spanyolországba, de végigmutogatott neki mindent Costa Bravában, mielőtt csatlakoztak volna a családi vacsorához a Bardem-családnál.

A ritka összejövetelek viszont ezentúl talán sűrűsödni fognak, hisz Penélope a szülés utáni szabadságból július elején visszatért a munkához, újra forgat, ezúttal egy Woody Allen-filmben vállalt szerepet: a Dekameronban többek közt Alec Baldwin, Jesse Eisenberg és Ellen Page társaságában játszik.

Ami az apukát, Javier Bardemet illeti, ő is készül a nagy visszatérésre, állítólag fej-fej mellett áll a 23. James Bond-film főszerepéért vívott harcban Daniel Craiggel.

Még több hír a sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.