Biokaja és szaftos hamburger?!

Egy világsztár titkos vágyai, avagy Ke$ha és a tyúkhúsleves

Meglehetősen különös kívánságlistát juttatott el a koncertszervezőkhöz Ke$ha menedzsmentje, amelynek központi témája az étkezés. Mit mondjunk: széles a skála!

va sonkában, Kesha csíkokban - őrületes képek az MTV Europe Music Awards-ról! képgaléria

2011.06.22 12:29ma.hu

A hozzánk érkező világsztárok gyakran feladják a leckét a hazai koncertszervezőknek, Ke$ha viszont még visszafogottnak mondható az egyébként tág keretek közt mozgó kívánságlistáját tekintve.

Van, akinek a szállással kapcsolatban vannak extra igényei, mások a biztonságot tekintik elsődlegesnek, a június 25-i Kapcsolat koncert sztárfellépőjének a különleges igényei viszont elsősorban az étkezési szokásokban mutatkoznak meg - árulta el az egyik turnémenedzser az Új Ásznak.

Fotó: Blogspot (A galériához KATT a képre!)

A leginkább az élelmiszerek származási helye számít neki - derült ki. "Farmon nevelt főtt lazacot, sült pulykahúst, fair trade mandulát, jalapeno-paprika ízesítésű humuszt is rendelt Budapestre" - árulta el az informátor.

Ám mint kiderült, az egészséges és az égetően csípős ízek mellett Ke$ha nem veti meg a kalóriabombákat sem: budapesti tartózkodása alatt például az egyik alkalommal úgynevezett Sloppy Joe burgert fog enni. Ez egy különleges, a bolognai spagetti szószához hasonló, paradicsomos szószos - darált húsos raguval töltött hamburgercipó, ami önmagában is kitesz egy tartalmas főfogást.

De a turnémenedzser megnyugtatja a hazafias rajongókat is, mert Ke$ha kipróbál egy magyar fogást is: az egyetlen leveses étkezésekor házias tyúkhúst tálalnak fel neki.

Akinek pedig ez még mindig nem lenne elegendő bizonyíték rá, hogy az egyébként kifogástalan alakú énekesnő nem önsanyargatással tartja magát formában, azoknak eláruljuk, hogy minden ebédet és vacsorát egy-egy desszerttel fejel meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.