Augusztustól kezdik árulni

Tizenéveseknek tervezett ruhákat Madonna és lánya

Ruhakollekciót tervezett tizenéveseknek a világhírű popsztár, Madonna és bakfis lánya, Lourdes; az új divatmárkát augusztustól kezdik árulni az Egyesült Államokban.

2010.03.11 17:45MTI

A tanévkezdéshez kínált ruhák, pólók, nadrágok, hátizsákok, cipők, kézitáskák és más kiegészítők kizárólagos forgalmazója az egyik legnagyobb amerikai áruházlánc, a Macy,s, de nemcsak mintegy 200 üzletében, hanem honlapján (www.macys.com) is árulja majd a Material Girl (anyagias lány) fantázianevű márkát.

"A Material Girl a Macy,s dinamikus és exkluzív márkája lesz"
- jelentette be közleményben Jeff Gennette, az áruházlánc marketing igazgatója. "Madonna egy divatbálvány, aki új inspirációt adhat ifjú vásárlóinknak" - tette hozzá.

A Like a Virgin című album egyik slágere után elnevezett kollekciót az 51 éves világsztár és 13 éves lánya, Lourdes gondolta ki és rajzolta meg az Iconix Brand Group divatcéggel együttműködve. Az árakat a diákok pénztárcájához szabták, 12 és 40 dollár (2350 és 7800 forint) között mozognak. Az árképzésnél a gyerekdivatra szakosodott üzletek árait vették figyelembe. Madonna, aki gyerekkönyvek szerzője is, nem áll meg ennél az első kollekciónál.

A jövő évtől parfümöket és egyéb szépségápolási cikkeket is árusítanak majd a Material Girl márkanév alatt -
közölte Neil Cole, az Iconix elnöke. Lourdes a popdíva idősebb lánya, a kubai származású Carlos León személyi edzővel és színésszel folytatott kapcsolatából jött a világra. Rocco, 9 éves kisfia brit rendező férjétől, Guy Ritchie-től született, akitől a kilencszeres Grammy-díjas énekesnő azóta elvált.

Rajtuk kívül két Malawiból örökbe fogadott gyermeke van, David és Mercy. Az énekesnő, aki több mint 200 millió eladott albummal büszkélkedhet, nemrégiben fejezte be Sticky and Sweet című turnéját. Koncertjeit mindenütt zsúfolásig telt nézőtér előtt tartotta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.