Kikötő Extra - A magyar animáció fénykorai!

Mozgalmas animációs körkép a Duna Televízión

Augusztus 7-én, pénteken 21.05-kor jelentkező Kikötő - Extra című műsorunkban a legfontosabb magyar, animációs műhelyekbe, köztük a Kecskeméti Animációs Filmstúdióba látogatunk el, hogy bemutassuk a szakma "nagy öregjeit" és "fia

2009.08.07 14:10ma.hu

Generációk nőttek föl Gusztáv, Vili, a veréb, Vuk, a Magyar népmesék történetein, jót derültünk a Macskafogón, büszkék vagyunk Rófusz Ferenc Oscar-díjára vagy Jankovics Marcell és M. Tóth Géza Oscar-jelölésére, kedvünkre révedezünk el Cakó Ferenc utóbbi évtizedben egyre népszerűbb homokanimációin, és alig bírunk lépést tartani a fiatalok csavarosabbnál csavarosabb ötleteivel.

A műfaj napjainkban valóságos reneszánszát éli, a legkülönbözőbb formákban tobzódva az egész estés felnőtt-animációtól a képzőművészeti indíttatású etűdökön át a háromdimenziós gegfilmekig.

Szórakoztató, érdekfeszítő magazinműsor nem csak gyerekeknek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.