Könnyed szórakozás a fiatal dívával

Harcsa Veronika klub a BJC-ben

A számos zenekarban alapító tagként, vagy épp vendégművészként meghatározó szerepet betöltő Harcsa Veronika változatos formációkban szórakoztatja közönségét hónapról-hónapra a Budapest Jazz Clubban.

2009.07.21 08:03ma.hu

A megújulásra mindig képes énekesnő ezúttal teljes zenekarával, a Harcsa Veronika Quartettel lép színpadra. A quartett 2007-ben Speak Low című feldolgozásokat hordozó korongja hazai és külföldi sikerei után 2008 elején megjelent a saját dalokat tartalmazó You Don't Know It's You című albuma. Kevesebb, mint egy évvel később a Red Baggage című személyes hangvételű lemez is a polcokra került, melyen elsősorban az énekesnő saját szerzeményei hallhatóak. Július 23-án mindhárom lemezről hallhatjuk a legkedveltebb dalokat, a fiatal dívától megszokott közvetlen hangvételű, könnyed szórakozást ígérő koncert alkalmával.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.