Filmvígjáték lesz a szexi sorozatból!

Nagyjátékfilmes verzió készül a legendás Baywatch-ból!

Nagyjátékfilmes verzió készül a legendás, hazánkban is igen népszerű tévésorozat alapján - mégpedig az eredetitől eltérően egy vérbeli vígjáték. A sorozat annak idején fellendítette David Hasselhoff hanyatlóban lévő karrierjét és szexikont csinált Pamela Andersonból.

2009.07.09 14:30ma.hu

Az 1989 és 2001 között sugárzott tengerparti széria – mely a Los Angeles-i vízi életmentők életére fokuszált A Baywatch nemcsak hazájában, de nemzetközi szinten is hatalmas siker volt: világszerte több mint 1,1 milliárd nézőt szegezett a tévékészülékek elé – ezzel pedig kiérdemelte a valaha létezett legnézettebb tévéműsor megtisztelő címét.

A Daily Variety értesülései szerint a rendező és a forgatókönyvíró egy személyben a hollywoodi forgatókönyvíró, Jeremy Garelick lesz. Ő írta például a Szakíts, ha bírsz című Jennifer Aniston-szerelmi tragikomédia scriptjét, de rendezni eddig csak egyetlen rövidfilmet rendezett.

A filmes pedig meg van győződve róla, hogy a készülő nagyfilmes verzió cselekménye tökéletes lesz arra, hogy valódi mainstream vígjátékká váljon.

. "A Bombázók a seregben és a Rendőrakadémia-filmek mintájára szeretnék forgatni. Ezek azok a vígjátékok, amiket imádtam gyerekként. Ahelyett azonban, hogy a már létező Baywatch-sztori stílusát igazítanám mindehhez, úgy gondolom, az lesz a célravezető, ha először megmutatjuk, kik voltak, honnan jöttek ezek az életmentő figurák" – nyilatkozta Garelick.

A forgatókönyíró-rendező szavai szerint tehát afféle eredettörténetnek készülő Baywatch-filmben az eredeti széria egyetlen színésze sem kap szerepet, de a hírek szerint azért Hasselhoffnak és Andersonnak lesz egy-egy nagyon röpke cameo megjelenése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.