Curt Cobain halálának 15. évfordulóján emlékeznek!

Nirvana Tribute Koncert a Trafó Bár Tangóban!

Curt Cobain halálának 15. évfordulóján négy zenekar fog össze. Kötetlen, baráti hangulatban eljátsszák a legfontosabb Nirvana dalokat. A Jazzékiel unplugged feldolgozásokkal készül, a Realistic Crew pedig kevert felállásban áll színpadra.

2009.04.01 15:00ma.hu

- "A gitártanárok folyamatosan le akarták beszélni a tanítványaikat a 90-es években arról, hogy NIRVANA-t játszanak vagy hallgassanak, merthogy primitív két akkordos zene. Az utóbbi jelző tagadhatatlan, - néha azért volt négy akkord is -. Mégis, valamiért mindenkit ez érdekelt. 

A rockerekből grungerek lettek, a diszkósok átvedlettek szakadttá és az alternatívokkal meg a punkokkal karöltve találtak valami megkérdőjelezhetetlenül közöset. Nem Jim Morrison, nem Jimmy Hendrix, nem Jim Beam. 

Lehet, hogy nagyon igaz volt, lehet, hogy nagyon hamis. De nagyon az volt, ami volt. Azóta is keresik a színpadon ezt az erőt, de nincs sehol. Pedig már eltelt 15 év.”
 

Jazzékiel: - Hegyi Áron (Rhodes) - Szőcs Gergő (dob) - Hajba Áron (gitár, vokál) - Miklós Milán (basszusgitár) - Jakab Péter (ének) 

Realistic Crew: Kalotás Csabi: basszusgitár Hegyi Dávid: dob, ének, Keni: gitár Vranik Krisztián: gitár,ének

Realistic Crew feat. Keni

Jazzékiel (unplugged feldolgozások) 
Realistic Crew feat. Keni (Chuck Norris Action Squad) 
Shell Beach
Faust Roll
 

Helyszín: Trafó Bár Tangó 
Időpont: 2009. április 8., szerda 
Kezdés: 21. 00 Belépő: 500 Ft

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.