Baleset

Súlyos balesetet szenvedett a Nemzeti Színházban Bodrogi Gyula

A 89 éves Kossuth-díjas színész a Nemzeti Színházban elesett és megrepedt a bal karjában az egyik csont.

2024.03.25 17:26ma.hu

Bodrogi Gyulát szombaton, a Színházak Éjszakáján születésnapja alkalmából köszöntötték. Bár a színész csak április 15-én tölti be a 90. életévét, a Karinthy Színház a rendezvény zárásaként egy meglepetés ünnepséget szervezett a tiszteletére, ahol unokája és volt felesége, Voith Ági mellett többek között Koltai Róbert, Szilágyi Tibor, Straub Dezső és Balázs Andrea is köszöntötte, ő pedig nagyon meghatódott - írja a Blikk.

A portál azt is kiszúrta, hogy Bodrogi bal keze fel volt kötve, ugyanis nemrég baleset érte őt a Nemzeti Színházban.

"Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt" - fogalmazott a lapnak Bodrogi, akit azonnal orvoshoz vittek. "Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök."

Bodrogi azonban így, felkötött kézzel is dolgozik. Kedden például a Nemzeti Színház Egri csillagok című darabjában láthatják a nézők Szulejmán szultán szerepében. Azt is megjegyezte, hogy a sérülését senki sem fogja majd észrevenni a színpadon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.