Gyász

Paul Walker mellett helyezték örök nyugalomra Matthew Perryt - a búcsúztató dal mindenkit megríkatott

Matthew Perryt Paul Walker mellé temették a híres temetőben.

2023.11.06 18:57ma.hu

A Jóbarátok sztárját, Matthew Perryt november 3-án helyezték örök nyugalomra a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial Park temetőben, Kaliforniában. A temetésen közeli barátai és családtagjai vettek részt, köztük Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courtney Cox és Lisa Kudrow.

Az 54 éves korában elhunyt FRIENDS-sztárt a filmipar neves képviselői, köztük Paul Walker és Carrie Fisher mellé temették.  

A népszerű színész temetésén Peter Gabriel 1986-os Don't Give Up című kislemezét játszották, a dal pedig mindenkinek könnyeket csalt a szemébe. Állítólag egyetlen szem sem maradt szárazon, hiszen a dal szövege: "Ne add fel, mert vannak barátaid, Ne add fel, nem te vagy az egyetlen, Ne add fel, nincs okod szégyenkezni, Ne add fel, még mindig itt vagyunk neked" mindenkit elérzékenyülésre késztetett.

2022 novemberében egy interjúban azt mondta: "Hallgasd meg ezt a dalt, amikor hazaérsz. Nem tudom, hogy hallottátok-e már, mivel már nagyon régi, de gyönyörű. Azt mondja, hogy 'Ne add fel'. A klipben csak ölelgették egymást, és a kamera csak körbe-körbe járt, amíg a dal véget nem ért. Annyira király volt, imádtam. Amikor dedikálom a könyvemet, mindig odaírom, hogy 'Ne add fel', mert nem szabad feladni."

Halála után Matthew Perry Foundation néven civil szervezetet alapítottak, hogy segítsenek a függőknek a felépülésben. Mivel Perry küzdött a szerhasználattal, beleértve az alkoholfüggőséget is, szószólója volt annak, hogy segítsen az embereknek a függőségükön.

Egyszer azt mondta: "Amikor meghalok, nem akarom, hogy a Barátok közt legyen az első dolog, amit emlegetnek. Azt akarom, hogy mások segítése legyen az első dolog, amit megemlítenek, és ezt fogom bizonyítani életem hátralévő részében. A függőség túl erős ahhoz, hogy bárki egyedül legyőzze. De együtt, napról napra legyőzhetjük.

Könyvében elmondta, hogy körülbelül 7 millió dollárt költött 15 elvonókúrán, hogy megszabaduljon a függőségétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.