Kultúra

Idén is csaknem ötvenezren vettek részt a budapesti Eurojackpot Szuperkoncerten

A popzenei eseményt online csaknem tizenötezren követték.

2023.09.24 15:09MTI

Idén is csaknem ötvenezren vettek részt az Eurojackpot Szuperkoncerten, a fővárosi Puskás Aréna Szoborparkban - közölte a Szerencsejáték Zrt. A szombat esti rendezvényen a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, valamint DR BRS és vendégei léptek fel.

A popzenei eseményt online csaknem tizenötezren követték.

Az estét DR BRS és vendégei nyitották, a dj-producer a már ismert slágereken túl egy - Király Viktorral közösen jegyzett - dal premierjével is megörvendeztette a rajongókat - írták.

Őket ByeAlex és a Slepp követte. Az énekes az idei utolsó budapesti fellépésén Széltoló című legújabb dalát is színpadra vitte.

Az estét a csaknem húszéves Halott Pénz "koronázta meg", amely egy nyolc tagú kórussal kiegészülve több mint másfél órás show-val készült, a fellépést pedig egy közel 300 rakétából álló tűzijátékkal zárta.

MTI/Máthé Zoltán

A közleményben idézték Mager Andreát, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatóját, aki hangsúlyozta, nagyon örülnek, hogy évről évre több tízezren vesznek részt a szuperkoncerten.

Azt mondta, kezdeményezésükkel hagyományt teremtettek, a nagyszabású ingyenes eseménnyel sikerült közelebb hozniuk játékosaikhoz a magyar kultúrát, azon belül is a könnyűzenét.

Kijelentette: büszkék arra, hogy a rendezvényen nemcsak jól szórakozhatnak, hanem újra egy jó ügy mellé is állhatnak.

"Bízom benne, hogy az idei évben is milliókkal tudjuk támogatni a hátrányos helyzetű családok megsegítését az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül" - mondta Mager Andrea.

A Szerencsejáték Zrt. a szoborparkban értékesített szerencsejáték-termékek után befolyt összeget idén is 100 százalékban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezetnek, ezzel is támogatva annak több mint három évtizede folytatott munkáját. A segélyszervezet már több százezer hátrányos helyzetű emberen, családon segített, célja, hogy az éhezőknek ételt, az otthontalanoknak otthont, az esélyteleneknek pedig esélyt biztosítson - írták.

A szuperkoncert színpadát öt napon át építette átlagosan napi száz ember, az esemény megfelelő minőségéért pedig egy csaknem háromszáz fős stáb dolgozott a helyszínen - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.