Gyász

43 éves korában meghalt Billy Miller, sorozatsztár

Miller halálának oka egyelőre ismeretlen.

2023.09.18 13:04ma.hu

A Nyughatatlan fiatalok (The Young and the Restless) és a General Hospital Emmy-díjas sztárja, Billy Miller pénteken hunyt el a texasi Austinban. A férfi 43 éves volt, halálának oka egyelőre ismeretlen.

Menedzsere megerősítette a Fox News Digitalnak, hogy Miller "mániás depresszióval küzdött, amikor meghalt".

Az Emmy-díjas színész többek között arról volt ismert, hogy hat éven át alakította Jason Morgant/Drew Caint az ABC sikeres szappanoperájában, a "General Hospital"-ban.

"Nagyon szomorúan hallottam Billy Miller halálhírét" - írta Eileen Davidson. "Ragadós bája és melegsége maradandó benyomást hagyott mindannyiunkban, akik elég szerencsések voltunk, hogy az életünkben lehetett. Hiányozni fog a huncut mosolya. Szeretlek Billy."

Jon Lindstrom, aki Kevin Collins és Ryan Chamblerain szerepét játszotta a "General Hospital"-ban, emlékezett arra, hogy mindig nevetett, amikor Miller közelében volt.

"#BillyMiller tehetséges, okos, vicces volt, és nagyszerű barátként nyűgözte le a hozzá közel állókat" - írta Lindstrom. "A szíve a helyén volt, mindig nevettem körülötte."

A nappali televíziós munkái mellett Miller a "Ray Donovan" Liev Schreiberrel, a "Justified", a "Ringer", az "American Sniper" és az "American Sniper" című sorozatokban való munkájáról is ismert volt, és szerepelt Meghan Markle "Suits" című sorozatának néhány epizódjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.