Gyász

Elhunyt Lang Györgyi

A sztárvilág megrendülten búcsúzott a közösségi oldalakon.

2023.05.20 20:55ma.hu

Mindössze 66 éves korában, otthonában, szombat késő délután elhunyt Lang Györgyi hosszú, méltósággal viselt betegség után, barátai és családja körében.

Az énekesnőnél 28 éves korában sclerosis multiplexet diagnosztizáltak. Bár évek óta kerekesszékbe kényszerült, idővel megbékélt a betegségével. Koncertezett, utazott a nagyvilágban. Azonban 2021 decemberében stroke-ot kapott, amelynek következtében beszédközpontja sérült, jobb karja lebénult. Bár úgy tűnt, az énekesnő jobban van, állapota miatt jó ideje folyamatos ellátásra szorult.

Végül tíz nappal a 66. születésnapja után a Pa-dö-dö együttes egyik fele örökre lehunyta a szemeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.