Koncert a Millenáris Fogadóban!

Söndörgő lemezbemutató -a csocsekkirály újra Magyarországon!

A Söndörgő Együttes és Ferus Mustafov közös lemezük bemutatójára készülnek, amely március 6-án 20 órai kezdettel a Millenáris Fogadóban kerül megrendezésre.

2009.02.25 16:00ma.hu
Ferus Mustafov

A közel két órás koncerten a friss album dallamai mellett sok újdonság is várható, és különleges vendégként Szalóki Ági is közreműködik. Az Együttes és Ferus Mustafov együttműködése 2005-ben kezdődött, első közös fellépésük a MüPa Nemzeti Hangversenytermében hangzott el. 

Azóta számos nagy sikerű koncertet játszottak, többek között a bécsi SargFabrik és a Londoni Queen Elizabeth Hall közönsége előtt, illetve a budapesti Sziget Fesztivál Világzenei nagyszínpadán. 

Ebből a zenei anyagból válogatták a legújabb, Söndörgő&Ferus Mustafov in concert című albumukat, amely a világzenével foglalkozó hazai terjesztők eladási listáin is szépen szerepel.
 
A balkáni országokban csak csocsekkirályként ismert Ferus Mustafov így ismét Budapestre látogat, hogy a magyarországi délszláv kultúra „utazó nagyköveteként” ismert fiatal szentendrei együttessel újra elkápráztassa a közönséget. 

A koncert további különlegessége, hogy Szalóki Ági, akitől a balkáni cigány dallamok mesterfokú előadását már megszokhattuk, és aki a népzene mellet már több műfajban is szép sikereket tudhat magáénak, első alkalommal lép fel ebben a formációban. 

Az előadás 20 órakor kezdődik, jegyek elővételben az Interticket hálózatában vagy a helyszínen vásárolhatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.