A koncertek után a Korai's Banditos zenél majd!

Korai Öröm lemezbemutató koncert!

A Korai Öröm zenekar tavaly ünnepelte nagykorúvá válását, a 18 éves születésnapi koncertről készült videoklip az új lemezen látható. A lemezbemutató koncertre természetesen a Gödör Klubban kerül sor, amely jelenlegi állandó klubja a zenekarnak az FMK óta.

2009.02.09 16:00ma.hu

Az elmúlt közel húsz év alatt két alkalommal játszott a Sziget-fesztivál nagyszínpadán, és minden évben a Wan2 színpadán, valamint a hazai rangosabb fesztiválok állandó fellépője volt. 

A külföldi fesztiválokon és klubokban is otthonosan mozognak, hogy csak az elmúlt két évet nézzük: Hollandia, Olaszország, Ausztria, Franciaország, Belgium, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Lengyelország, Románia, Szerbia, Bulgária. A zenekar új lemeze, amely immáron a 8. sorlemeze követi a hagyományokat, teljesen más, mint az előzőek, de mégis felismerhetően "korais". 

A Korai 2005-höz hasonlóan ismét hallható női ének,Tatjana Kalmykova jóvoltából. Helyet kapott még a zenekar dobosa / dj. Lejön / által készített mix is. A lemezbemutató koncertre természetesen a Gödör Klubban kerül sor, amely jelenlegi állandó klubja a zenekarnak az FMK óta. 

A koncerten az új számok mellett természetesen a régebbi lemezek anyagai is elhangzanak élőben, a szokásos, különleges vizuállal kiegészülve. 

A Korai Öröm koncertje előtt az Óperentzia zenekar is lemezbemutatót tart, ők második nagylemezük dalait tárják a közönség elé. A banda inspirációit a Down-tempo, a ’60-as évek pszichedelikus zenéi, és gyermekkoruk kedvenc mesezenéi adják. 

A koncertek után a Korai’s Banditos zenéjére rophatja a felhevült közönség reggelig. 

Belépőjegyek a koncert napján, a helyszínen válthatók 1200 Ft-ért. 

Koncert fellépői: Óperentzia, Korai Öröm, Korai’s Banditos 
Időpont: 2009. február 21. (szombat), Gödör Klub

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.