Színes játékok vs. novemberi szürkeség

WAsárnapi MűvészPiac Gödör Klubban

Bár Kosztolányi jó pár évtizeddel ezelőtt megírta A játék című versét, keresve sem tudnánk ennél találóbb mottót adni a novemberi WAMP-nak. Az ősz utolsó vasárnapi művészeti piaca ugyanis a játék jegyében telik: lesz best of játéktervező kiállítás és játékos zenei szettek!

2008.11.11 16:40ma.hu

WAsárnapi MűvészPiac Gödör Klubban
2008. november 16. 10:00-18:00 

Kölcsönveszünk a designerektől néhány játékot és összeállítjuk a best of WAMP játékválogatását az amorf textilkütyütől a retro bádogperselyig. Le a novemberi szürkeséggel, éljenek a színes játékok!" - nyilatkozták a szervezők.

Program:
 
Fókuszban a játéktervezők 13:00-15:00 DJ Killbert (Kindergarten DJ-set) 15:00-18:00 DJ Case (Tilos Rádió) 

Kreatív sarok gyerekeknek Design könyvstand Koktélbár egész nap Zenei aláfestés DJ Killbert: a WAMP egyik állandó designer vendége, nem mellesleg DJ. 

Killbert a játékos alkalomra Kindergarten (vagyis óvoda) szettjével érkezik. 2003-ban az electroclash valamint breakbeat, indie, new wave, diszkópunk stb. előadókat játszó Lollipop partisorozat létrehozásával indult zenei pályafutása. 

A műfaj itthon kezdetben nem volt túlságosan ismert, ezért Killbert eleinte nehezen lelt DJ-kre. Saját elmondása szerint ezért kezdett el rendezvényein kényszerből DJ-zni akkoriban még Stress néven. Mára a DJ-zés lett az elsőszámú hobbija, a Lollipop partikon és azon túl. 

Lemezlovasi tevékenysége mellett a pólójára is érdemes lesz figyelni, mivel szinte biztosra vehető, hogy saját brandet ölt magára. http://www.myspace.com/tr3blalala DJ Case: a Tilos Rádióból és az A38 hajó nyáresti teraszpartijairól ismert japánorientált DJ kb. egy évtizede foglalkozik japán zenékkel, 2005 óta a Nippon Groove műsort csinálja a Tilos Rádióban. 

Emellett japán zenei weboldalt bütyköl, cikkeket ír, plusz koncerteket és partikat szervez. A WAMP-ra saját elmondása szerint "nem teljesen komolyan vett" dolgokat hoz, melyeket a japán kultúra, annak is képregényes, nintendós, mangás világa inspirál. Lesz Pizzicato Five, acid jazz és jó sok chilles zene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.