A dalok ismert költők verseit veszik alapul!

Alma Együttes a Bárka Színházban!

Az idén tízesztendős Alma Együttes dalai olyan ismert költők verseit veszik alapul, mint Gazdag Erzsi, Kányádi Sándor, Romhányi József, Weöres Sándor vagy éppen Zelk Zoltán.

2009.01.12 19:30ma.hu

A megzenésített költemények lemezeken és koncerteken keresztül adnak tartalmas élményt gyereknek, szülőnek egyaránt. Sőt, az írónak is! Az irodalomból merített szerzemények ugyanis újabb ihletet adtak: mesék születtek belőlük. 

Nem is akármilyenek! Akik olvasták Böszörményi Gyula Gergő-regényeit (Gergő és az álomfogók, Gergő és a bűbájketrec, Gergő és a táltosviadal), tudják, a szerző gazdag fantáziája lebilincselő történetmeséléssel párosul.
 
Ráadásul a 2005 decemberében megjelent Kerekalma mesékben mindezek esszenciálisan érhetők tetten, hiszen e fabulák, akárcsak az Alma-dalok: rövidek, magukkal ragadók, s nehezen találunk köztük két egyforma hangulatút!
 
Jegyár: 1500 Ft a felnőttjegy és 800 Ft a gyerekjegy

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.