Duplakoncert színelye lesz az A38 Hajó!

!DelaDap és Goulasch Exotica lemezbemutató koncert!

Szokásához híven ismét különleges duplakoncert színelye lesz az A38 Hajó. A kettős lemezbemutató főhősei: a nu-roma élcsapat, a bécsi illetőségű, de nemzetközi tagságú !DelaDap, és a népzenét-elektronikát ötvöző budapesti Goulasch Exotica.

2008.10.31 15:15ma.hu

A sors különös szeszélye folytán mindkét zenekarnak az elmúlt hetekben jelent meg nagylemeze, ezek bemutatójára kerül sor az A38-on. Totális mulatós-táncos őrület, népzenével és ütős ritmusokkal. A hagyományos cigány népzenét korszerű elektronikával vegyítő nu-roma mozgalom zászlóshajója, a !DelaDap a Prágából Bécsbe származott zenész és ötletzsák, Stani Vana elsöprő sikerű projektje alaposan átalakult az elmúlt években. 

A magyar zongoristával, Barkóczy Tiborral (aki Louie Austen zenei agytrösztjeként is hírnevet szerzett) alapított zenekar igencsak kibővült, és egy komplett közép-európai koncertkavalkáddá nemesült. Ez a cseh énekesnőkkel, szerb gitárossal, bosnyák harmonikással, orosz hegedűssel felálló nemzetekfeletti vállalkozás immár harmadik lemezét jelenteti meg. 

Az első kettő után nem lehet kétséges, mire számíthatunk: esztelen balkáni-roma táncőrületre, megtámogatva jó kis funkokkal és nujazz elemekkel. Akik korábban a hajón voltak, amikor a !DelaDap játszott, tudhatják, hogy a zenekar elképesztő színpadi produkciót képes nyújtani - akik nem voltak ott, azoknak garantált a meglepetés. 

!DelaDap (A/CZ) lemezbemutató, Goulasch Exotica lemezbemutató, DJ Sid Data (A) 

2008. november 13., csütörtök 21h 
Belépő elővételben: 2500 Ft, a koncert napján: 3000 Ft.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.