Gála

Stevie Wonder és Billy Joel életművét díjazták

Stevie Wonder és Billy Joel amerikai énekesek életművükért az Amerikai Zeneszerzők, Szerzők és Kiadók Társaságának (ASCAP) Centenáriumi Díját kapták.

2014.11.18 16:53MTI
freedigitalphotos.net/stockimages

A szervezet fennállásának 100. évfordulóját ünneplő hétfő esti gálán az ASCAP díjával tüntették Garth Brooks country-, Joan Baez folkénekest és Stephen Sondheim zeneszerzőt - tudósított a BBC.

Stevie Wondernek a Motown lemeztársaság alapítója, Berry Gordy adta át az elismerést. Gordy ahelyett, hogy dicsérte volna a sztárt - megtette már számos korábbi eseményen -, inkább a "hibáival" szórakoztatta a közönséget: pocsék sofőrnek és csapnivaló golfozónak nevezte.

A gálán a díjnyertesek dalait sztárok adták elő: Billy Joel Big Man in Mulberry Street című számát Sting, Joan Baez Diamond and Rust című dalát Emmylou Harris énekelte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.