Könyvajánló

Jön a Sírok között alapjául szolgáló regény!

Október 30-án mutatják be a mozik Magyarországon a Sírok között című filmet, a film alapjául szolgáló regényt Lawrence Block írta, és még a bemutató előtt megjelenik!

2014.09.21 04:30ma.hu
Forrás: Agave kiadó

New York talán soha nem volt olyan mocskos és reménytelen, mint Lawrence Block tizedik Scudder-regényében, amelyből Liam Neesonnal a főszerepben forgattak - végre a szerző elismerését és tetszését is elnyerő - nagy sikerű filmet.

Forrás: Agave kiadó

A filmet október 30-án mutatják be a hazai mozik, a rendező és a forgatókönyvíró egyaránt Scott Frank, aki már korábban is részt vett nem egy remek film munkálataiban (pl. Különvélemény, A kulcsfigura, Szóljatok a köpcösnek! stb.)

Mivel már több mint két év telt el a legutolsó Block-regény óta, a rajongók nagyon ki vannak éhezve az újra, így mindenképp nagy érdeklődésre számít a Kiadó a könyvet illetően.

Megjelenés: október 16.

Rövid tartalom

A nagymenő drogkereskedő Kenan Khoury gazdag ember, így nem csoda, hogy felesége emberrablók céltáblájává válik. Kenan kifizeti a váltságdíjat, feleségét pedig visszajuttatják hozzá az emberrablók - darabokban. Mivel a dorgkereskedő nem fordulhat a rendőrséghez, Matt Scudder segítségét veszi igénybe, akinek először azt kell kiderítenie, hogy mi lehetett az emberrablók valódi indítéka. Scudder hamarosan két, kegyelmet nem ismerő szadista pszichopata nyomában találja magát, akiknek végzetesen beteg és kegyetlen játéka csak most kezdődött el.

Forrás: Agave kiadó


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.