Két mosógép és önfelszedő seprőgép takarít

Sziget - Szerdán kezdődik a nagytakarítás

Holnap kezdődik az óbudai Hajógyári-sziget utótakarítása a vasárnap zárult Sziget fesztivál után - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.

2013.08.13 17:29MTI
Már nem szigetelnek

A tájékoztatás szerint száz munkás és hat hulladékszállító jármű szükséges a fesztivál helyszínének végső kitakarításához. A terület megtisztítása után két mosógép és két önfelszedő seprőgép takarítja majd a burkolt utakat.

Mint írták: a nyolcnapos fesztivál ideje alatt a területen 450 darab 1100 literes konténer és 150 darab 240 literes tartály volt, amelyeket akár naponta többször is ürítettek.

Az utakat és a rendezvényhelyszíneket reggelente hat órától harmincan takarították, segítségükre volt egy önfelszedő seprőgép is. A külső, a bejárathoz vezető útvonalakat, valamint a pénztárak előtti területet pedig további öt dolgozó tisztította.

Az FKF Zrt. munkatársai a tavalyi rendezvényről összesen mintegy 2800 köbméter hulladékot szállítottak el és takarítottak össze. A szakemberek ugyanerre a mennyiségre számítanak az idén is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.