A Magyar Nemzeti Galéria idei programja

Helmut Newton, Schiele és Caravaggio a Szépművészeti idei kiállítási programjában

Helmut Newton-, Egon Schiele-kiállítások és egy Caravaggio képeit is felvonultató olasz barokk tárlat is szerepel a Szépművészeti Múzeum 2013-as programjában, míg a Magyar Nemzeti Galériában többek között impresszionista nagykiállítás nyílik.

2013.02.20 12:49MTI

A vasárnap zárult, 192 ezres látogatottságú Cézanne-tárlat után áprilisban nyit az egyik legnevesebb huszadik századi fotográfus, Helmut Newton életmű-kiállítása, nyáron Egon Schiele és kortársainak munkái, majd ősztől Caravaggiótól Tintorettóig címmel nagy olasz barokk kiállítás várja a Szépművészeti látogatóit - mondta el a múzeum szerdai sajtóbeszélgetésén Baán László főigazgató.
   
A Magyar Nemzeti Galéria idei programjában többek között kortárs magyar fotográfiai kiállítás, Monet, Gauguin és Van Gogh műveit is felvonultató impresszionista tárlat és Bálint Endre életmű-kiállítása szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.