2013. február 15-ig lehet pályázni

Nyílt drámapályázatot hirdet a szombathelyi Weöres Sándor Színház

Névadója születésének századik évfordulójára nyílt drámapályázatot hirdet a szombathelyi Weöres Sándor Színház.

2012.06.25 11:42MTI

A színházi és irodalmi élet neves képviselőiből álló bírálóbizottság egyetlen, nettó hárommillió forint összegű díjat ad ki - áll a színház által hétfőn kiadott, az MTI-hez eljuttatott közleményben. A pályaművek beérkezésének határideje 2013. február 15., az eredményhirdetés pedig 2013. június 22-én, Weöres Sándor születésének századik évfordulóján, a költő Szent György és a sárkány című drámájának díszbemutatója előtt lesz. 

A díjnyertes művet a színház 2013/14-es, csak magyar darabokból összeállított évadja során színre viszi, illetve közzéteszik az Életünk című, Vas megyei folyóiratban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.