Gyerekkori emlékeivel játszik a művész!

Szász Sándor új kiállítása: Örvénykamra

Szász Sándor legújabb munkáiban gyerekkori emlékekkel játszik a vízfelület fuldokló lebegésében. A játékosság felelevenítése ráépül munkafolyamatára, az élet-halál kérdése sajátos kettősségben jelenik meg a felszín és a felszín alatti világ ábrázolásában.

2008.05.15 18:30ma.hu

"Jobb kézzel elkapom a parti mocsarat, ekkor magával ránt. Heveny fuldoklás után észlelem a gyökér társaságának hiányát, hirtelen szúrást és viszketést érzek a nyakamon, újból egy átkozott nádasba találom magam, sikerült."- Herman Levente festőművész /Szász Sándor ÖRVÉNYKAMRA c. kiállításának munkái elé. A nyolc munkát bemutató kiállítás 2008. május 16-án 19.30-kor nyílik a Dovin Galériában (V. Budapest, Galamb u. 6.). A megnyitó keretében Herman Levente festőművész írását Kátai István színművész olvassa fel

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.