"Ha érteni akarod a világot..."

Dokumentumfilmes seregszemle: idén negyedszer

Idén negyedik alkalommal mutat be válogatást olyan nemzetközi és hazai dokumentumfilmekből az ELTE TáTK, amelyek a mozgókép eszközeivel nyúlnak a társadalmi kérdésekhez.

2012.02.27 11:40ma.hu

Tizenhat magyarországi premier, köztük két magyar dokumentumfilm ősbemutatója szerepel a 24 film között, amelyet március 2-4. között mutatnak be a Toldi Moziban, az ELTE Társadalomtudományi Kar "Ha érteni akarod a világot..." című fesztiválja keretébe.

A filmprogramokat panelbeszélgetések, a hazai filmek esetében rendezői bemutatkozók, esténként pedig zenés programok kísérik (Dresch Quartet, Haunebu, Pozvakowski, Infragandhi, Past Perfect & Gumipop DJ’s) – olvasható az ELTE Társadalomtudományi Kar hírlevelében.

A FESZTIVÁL MINDEN PROGRAMJA INGYENES!

A fesztivál időpontja: 2012. március 2-4.
Toldi Mozi, 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

Facebook oldal további részletekkel, exkluzív tartalmakkal >>>

Mind a filmes, mind a kiegészítő eseményeinkről részletes tájékoztatás >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.