A Bábszínházban kiderül!

Kire ütött ez a gyerek?

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház új előadását elsősorban a tinédzsereknek szánják. A Janikovszky Éva műveiből készült: Kire ütött ez a gyerek? című produkciót vasárnap láthatja először a közönség.

2012.02.25 21:57MTI

Az előadással olyan korosztályokat próbálnak megszólítani, amelyeknek a Cimborák Bábszínház még nem játszott: a tizenévesek, a kamaszok csoportját és természetesen azokat a felnőtteket is, akik még nem felejtették el vagy fel szeretnék idézni, hogy milyen is volt kamasznak lenni - írják a darabról a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház honlapján (www.tamasitheatre.ro).

A Cimborák Bábszínház a Tamási Áron Színház tagintézménye. A Cimborák Bábszínház ismertetőjében hozzáteszi, hogy az előadásban a kamasz maga is megelégeli környezete ostoba elvárásait, nem akar mást, csak azt, hogy hagyják békén.

Nagy Kopeczky Kálmán rendezésében öt bábszínész: Péntek Zsuzsa, Derzsi Tímea, Lukács Emőke, Nagy Lázár József és Nagy K. Kálmán szerepel a Kire ütött ez a gyerek? darabban.

A dalszövegeket Kónya Ütő Bence írta, ő az előadás egyik zeneszerzője is, Ardeleanu Daniellel együtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.