Negyedjére mennek az apokalipszisbe

Mel Gibson nélkül készül az új Mad Max-film

Mel Gibson nélkül készül a negyedik Mad Max-film.

2011.12.05 12:37MTI

A produkcióról George Miller rendező nyilatkozott a hét végén a Die Welt című újságnak Berlinben. Mint elárulta: a kultfilm régen várt újabb epizódjának forgatása jövő nyáron kezdődik Namíbiában.

A korábbi három Mad Max-filmben a címszerepet alakító Gibson helyét Tom Hardy brit színész veszi át. A Mad Max 4. - Fury Road című produkcióban Charlize Theron dél-afrikai színésznő is játszik.

A Miller rendezte Mad Max-trilógia első darabja 1979-ben debütált.

A Mad Max 2. - Az országúti harcos 1981-ben került a mozikba, a Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl című részt pedig 1985-ben mutatták be. Az utóbbi években a rendező többször próbálkozott a negyedik epizód előkészítésével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.