Meglepetést okozott a leszbikus színésznő

Képek: Hoppá! Jodie Mel Gibsonnal jött kézenfogva

Hosszú ideje nem titok, hogy a csinos színésznő nem a férfiakat szereti - most mégis zavarbaejtő volt Cannes-ban, ahol a zajos szakításon túllevő Mel Gibson-nal mutatkozott.

2011.05.20 06:29ma.hu

Nem kevesen kapták fel a fejüket, amikor kiderült: Jodie Foster bizony a hölgyeket szereti. Az évek során azt mindenki belenyugodott a megváltoztathatatlanba.

Leszbikus szerelmével, Cydney-vel 14 éven át alkottak egy párt, majd 2008 őszén szakítottak. Jodie azóta két kisfiának szentelte minden szabadidejét, Charlie-nak és Kit-nek.

Arról keveset tudni, hogyan is születtek a kicsik. Édesapjuk állítólag a színésznő egyik homoszexuális jó barátja, Randy Stone.

Foster mindenesetre, akit leginkáb hölgyekkel láthattunk korábban kézenfogva, most így jelent meg Mel Gibson-nal a Cannes-i filmfesztiválon. Úgy festettek, mint egy egymáshoz igen ragaszkodó párocska...

Jodie sosem titkolta, hogy nagyon közel áll a szívéhez Gibson, de csak barátilag. A két színész a The Beaver című filmben dolgozott együtt, Mel szereplőként, Jodie pedig rendezőként és színésznőként.

A sztár kiállt Gibson mellett akkor is, amikor tavaly válási botrányától volt hangos a sajtó. Talán feltétlen támogatását igyekezett most is kifejezni a kézszorítással.

Tudja meg a legújabb híreket Mel Gibsonról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.